Contact us:

You can contact Positive Play at info@positiveplay.info

Možete kontaktirati Pozitivnu Igru putem email info@positiveplay.info

Wednesday, January 23, 2008

Putovanje

Opet pozdrav od Pozitivne Igre!

Pozitivna Igra je do sada u januaru posjetila pet primarnih klubova i namjerava da završi ostalih šest u slijedeće tri sedmice. Slike koje su na ovom blogu sa četiri sesije, pokazuju kako djeca reagiraju na posjete Pozitivne Igre. Treneri koji predstavljaju ove klubove već rade na postupku širenja poruke kroz podjelu materijala za sekundarne klubove, a koji su nadgledani od strane Pozitivne Igre. Ovi treneri će biti pozvani na proljeće u Sarajevo, na seminar, na kojem će imati formalni trening o edukaciji o rizicima kroz sport.

Također radimo sa mladim umjetnikom iz Zenice na produciranju ilustracija za naš predstojeći magazin o edukaciji o riziku, s namjerom da ga distribuiramo za 20.000 djece u cijeloj zemlji tokom 2008. godine.

Naš trener Anel, student Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja, već je razvio svoju sposobnost do tačke kada je u mogućnosti da uradi prezentaciju, za što ga je kroz metodologiju Pozitivne Igre obučio Haris.

Lejla uživa u stjecanju novih iskustava na terenskim aktivnostima, iako dan na terenu traje dugo, a vrijeme nije baš najbolje.

Ovaj vikend slijedi posjeta Drvaru i Bihaću, a poslije toga slijedi posjeta Sokocu i Goraždu.

Jim i tim Pozitivne Igre.

No comments: